Trendspaning – 3 trender för väggen 2018

11 april, 2018

Äntligen kommer ljuset och med den nya inredningstrenden! För att göra det lite enklare för dig har vi valt ut de trendigaste tapetmotiven från vårt sortiment.
Uppdatera väggen den här säsongen med något trendigt – vi guidar dig rätt!

Tapettrend 1 – Dark Lush
Sober elegans och färgen svart med barocka inslag av guld sätter stämningen i denna trend. Dramatiska landskap, skogar i skymningsljus och patinerade ytor som tillsammans med förgyllda inredningsdetaljer, sammet och marmor, tillför en ytterligare dimension i ditt rum. Här hittar du alla motiv för trenden.

interior-trend-dark-lush

Tapettrend 2 – Cosmic Aqua
Låt din nyfikenhet för det okända stå i centrum och skapa en atmosfär där du kan drömma dig bort. Kosmiska mysterier och havets glimrande undervattensvärld är centralt i denna trend. Låt stjärnhimlar, maneter och lekfulla terrazzo-mönster, blandat med en nypa nostalgi, skapa en magisk plats åt dig. Här hittar du alla motiv som passar trenden 

trend-report-cosmic-aqua

Tapettrend 3 – Jolly Jukebox
Hejdå mörkt och murrigt – välkommen ljust och poppigt. Låt glädje, lättsamhet och lekfullhet ta plats i hemmet. Pigga upp ditt kök med pastellfärg och humoristiska detaljer. Eller varför inte addera ett färgglatt glassmönster i barnrummet? Låt dig inspireras av vårt urval här.

trend-report-jolly-jukebox