Bröllop i Vintage-stil och DIY-tips – del tre i årets bröllopsspecial

23 maj, 2017

Vilda blommor, lekfulla detaljer och vimplar av tapet. Årets sista bröllopsspecial rymmer tips och idéer som får det klassiska Vintage-bröllopet att bli till en kväll att minnas.

photowall-wedding-vintage-3

Så hittar du stilen

Allt behöver inte andas Vintage, utan kom ihåg att det är detaljerna som fångar stilen du vill nå. Plocka gärna vilda blommor och sätt i vaser som du handlat på second-hand. Hålls bröllopsfesten i en rustik men romantisk lokal, blanda in vit textil och färgklickar för att mjuka upp miljön. Från taket hänger du vimplar och på bordet ställer du lekfulla dricksglas med formen av en burk. Glöm inte bort de levande ljusen och de personliga hälsningarna till gästerna för att få till stilen som vi har valt att kalla Vintage-Vibes. Våra bästa tapettips för stilen är Wooden Plank Wall, Colorform Monogreen och Rusty Patched Plate.

wedding-vintage-photowall-blog

Gör det själv

På väggen, på bordet och från taket. Platserna där du kan pynta med pyssel du har skapat själv är många. Här är våra bästa DIY-pyssel, både med och utan tapet.

  • Bokstavsskyltar av tapet!
  • Tapetvimplar. Skapa en vimpelmall och rita av den. Rita och klipp ut så många som du vill ha. Ta ett snöre och vik vimplarna över snöret och tejpa ihop på baksidan så de sitter fast. Sätt vimplarna med samma avstånd från varandra och när du är nöjd med längden kan du klippa av snöret.
  • Bordsplaceringskort.
  • Tapetböcker med små hälsningar och information om kvällen.
  • Egen tavla!

Att pyssla med motiven Chevron Parquet, Wild Flowers Watercolor Pattern och Butterflies är helt rätt för att få till den rätta stilen.

diy-weddingTapetvimplar av motiven Colorform Monogreen, Wooden Plank Wall – Burned och White Painted Wood.

Föreviga ögonblicket – egen tavla på väggen

Hos oss kan du skicka in en bild på ögonblicket från bröllopet eller festen som du vill minnas lite längre. Allt du behöver göra är att välja ut en bild, ladda upp den så högupplöst som möjligt i vår shop och bestämma vilken storlek du vill ha. Just nu erbjuder vi också 20 procent rabatt på din egen canvastavla. Ange koden ownimage17 i kassan för att ta del av rabatten. Erbjudandet gäller fram till den 31 maj 2017 och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Ladda upp egen bild här.

wedding-photowall

Stor tavla på väggen

Vill du ha en stor tavla? Hos oss kan du skapa en canvastavla från en egen bild upp till 150 cm i bredd och höjd. Och det bästa av allt, vi har sänk priset på våra största tavlor så beställer du en stor tavla, betalar du ett lägre kvadratmeterpris. Här hittar du alla canvastavlor från vårt sortiment.