Kvinnodagen 2017 – Photowall inspireras av kvinnliga designers

8 mars, 2017

Det handlar om kvinnor. Sex starka och inspirerande kvinnliga designers. Dagen till ära vill vi passa på att hylla dem och deras tapetkonst lite extra.

Nothing Can Go Wrng

NCGW_HolyGranite-blog

Svävande penseldrag, glamour och en explosion av färger sammanfattar designduon Nothing Can go Wrngs tapetmotiv. Duon bestående av Adriana Bellet och Paula Maso skapar mönster där deras kärlek till färg och form står i fokus. För Photowall har de skapat monsterablad, terrazzo-mönster och konfettiglitter i fina färgkombinationer.

 

eternal-weekend-ncgw-photowall
Eternal Weekend – Blue – Nothing Can Go Wrng

 

Jonna Jinton

JonnaJinton_TheSecretPlace_Photowall-blog-2

Jonna Jintons naturmagi började gro när hon själv som 21-åring flyttade till en liten by i Norrland. Idag är hon fotografen, bloggaren och konstnären som har satt den magiska naturen från Västernorrland på tapeten. Med sin kamera har Jonna fångat dansande dimma och isblå träd i skymningen och ensliga träd.

 

jonna-jinton-into-the-wild-photowall

Into the Wild – Jonna Jinton 
 

Cathy Nordström

Sprinkles-Yellow-Cathy-Nordstrom-Photowall-blog

Glasspinnar fulla med prickar och blå isbjörnar som bor i skogen tillsammans med flamingos och jättestora jordgubbar skapar utrymme för fantasi på väggarna i barnrummet. Cathy Nordströms kollektion för Photowall bjuder in till lek och diskussion och är skapad med inspiration från barns outtömliga fantasi.

 

cathy-nordstrom-ice-cream-photowall

Ice Cream Pink – Cathy Nordström 
 
 

Team Hawaii 

darwin-on-a-plate-team-hawaii-photowall-blog

Svampar, grodor, fåglar och fjärilar. Designduon Team Hawaii med Malin Grundström och Anne Gustavsson har skapat tapetmotiv som får oss att tänka på naturen. Deras tapetkollektion Nature Calling finns exklusivt hos Photowall och kollektionens motiv beställs efter egna mått.

 

team-hawaii-cuckoos-nest-photowall
 
Cuckoo’s Nest Heather – Team Hawaii 

 

Förutom dessa sex designers har vi många nya, välkända och talangfulla kvinnliga designers och fotografer i vårt sortiment, något som vi är väldigt stolta över. Alla med sitt unika formspråk och sin egen kreativa process. Dessutom letar vi efter nya fantastiska kvinnor att få lyfta fram och samarbeta med. Hela tiden.