Äntligen – Photowalls julkalender med julklappstips och 50 % rabatt

22 november, 2016

christmas-tree-photowall

Det är med en härlig julkänsla vi välkomnar december och allt julstök. Här på tapetfabriken skapar vi julgranspynt med tapet och tipsar om julklappar. Under hela december månad, från den första fram till den 24 december, väljer vi ut vårt bästa julklappstips som du under just den dagen kan köpa med 50 % rabatt*. På Instagram och här på bloggen presenterar vi dagens tips och varje fredag kommer en sneak-peek på veckans erbjudanden.

För att se hur du skapar julgranspysslet vi använt i bilden ovan kan du ta en titt på vår DIY-guide här.

Vi önskar er en snöig men mysig december månad.

* Erbjudandet gäller inte för specialanpassade bilder och personlig hjälp och går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.