Photowall gör om i sann Star Wars-anda

11 november, 2016

Den nya fristående Star Wars-filmen har snart premiär på biograferna runt om i landet. Hemma hos Tomas och hans familj råder Star Wars-feber året om sedan vinden fick nytt liv med hjälp av tapetfabriken och  Trendstefan.

Att de blommiga tapeterna skulle få ge vika mot något mer  Star Wars-inspirerat var ingen tvekan när vinden skulle göras om hemma hos Tomas. Favoritkaraktärerna från succéfilmen fick flytta in i form av tapet.

Att vinden i familjens funkishus har förvandlats till ett litet Star Wars-krypin är nog inte alls förvånande för Tomas vänner och familj.

– Jag har gillat Star Wars så länge jag kan minnas. Som liten sparade jag på ALLT som hade med Star Wars att göra – från tidningsurklipp och glasspapper till bio-annonser och pennor. Samlandet har alltid gått hand i hand med intresset och alltid funnits där, berättar Tomas.

Tomas_Leia_photowall

 

Tomas första barn är namne med den välkända Star Wars-karaktären prinsessan Leia. Treåriga dottern Leia är också den i familjen som delar Tomas största intresse.

– Leia kan redan namnen på filmernas alla olika figurer och rymdskepp. Hon älskar också att utbilda resten av familjens medlemmar i Star Wars-fakta och hennes reaktion när hon första gången klev in i rummet efter förvandlingen var helt fantastiskt. Då syntes det verkligen att hon var ett riktigt Star Wars-fan.

Tomas-Leia-Star-wars-Photowall-2

 

När vinden skulle renoveras var idén att det skulle bli ett familjerum som skulle fungera för både lek och myskvällar framför TV:n. Nu, även med den resterande familjens önskemål kring vindens funktion uppfyllda, är det ett riktigt Star Wars-krypin. Alla väggar tapetserades om med olika Star Wars- motiv från Photowall och Tomas Star Wars-samlingar ska nu få ta plats.

– Största utmaningen var hitta tapetmotiv som passade rummets format, men nu när jag sett resultatet är jag så nöjd, tapeterna skapade verkligen rätt känsla i hela rummet och utgör en fin grund till mina Star Wars-figurer. Det är extra kul att även resten av familjen är nöjda. Nu är det bara kvar att montera upp några hyllor så alla mina samlingar ska få plats och rummet blir fulländat, avslutar Tomas.

Fakta om Tomas:

Ålder: 38 år
Familj: Fru och två Star Wars-frälsta barn
Intresse: Star Wars i alla dess former
Favoritpryl: Det mesta som rör Star Wars som följt med från barndomen – allt från figurer till tidningsurklipp.
Åsikt om nya filmen: De hade lyckats bra med att fasa ut de gamla karaktärerna och introducera nya, men samtidigt fångat den rätta Star Wars-känslan – så jag är nöjd!
Vad gör du på ” May the Fourth”? Hos oss är alla dagar ”May the Fourth”

Så här såg vinden ut innan tapetseringen och Trendstefans fina styling: 

innan-star-wars

photowall-star-wars

Resultatet efter styling och tapetsering: 

Poster4_star-wars-photowall_2

Star Wars-motivet ”Poster 4

R2D2-CP30-star-wars-photowall

Motivet – Star Wars – R2-D2 and CP 3O Tatooine

Coruscant-Buildings1-star-wars-photowall

Motivet – Star Wars – Coruscant Buildings 1

star-wars-photowall

Motiven – Star Wars – StormtrooperStar Wars – Millennium Falcon SpaceStar Wars – Death Star 2Star Wars – Yoda Close Up

Alla foton är stylade av Trendstefan.