Photowall 10 years – Celebrate your style

11 november, 2016

Unik_Personal_900

10 år, flera tusen tapeter, miljontals stilar

Det finns lika många stilar som det finns människor. Kanske är du klassisk, lekfull eller innovativ? Kanske vet du inte ordet – men du vet vad du tycker är fint? I 10 år har vi på Photowall jobbat med att ta fram tapeter till alla möjliga stilar, personligheter och miljöer. Med dagens digitala tryckteknik finns det inga gränser för vad som går att göra med tapeter. Storslagna fotografier, design av olika slag eller ditt alldeles egna konstverk. Med tapet och kreativitet är allt möjligt.

Inför vårt 10-årsjubileum har vi som jobbar på Photowall valt ut en tapet som beskriver just vår personliga stil. Vi har skapat en jubileumskollektion med våra absoluta favoritmotiv. Där hyllas den personliga stilen och viljan att gå sin egen väg.

För att fira vårt jubileum lite extra vill vi ge dig 50 procent rabatt på hela vårt sortiment – gäller fram till den 18 november. (Gäller inte tapeter eller tavlor från egen bild och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter) Använd koden style10 i kassan.

competition_photowall

Vad är din stil? Ta chansen och vinn tapeter till ett helt rum*. Ta en valfri bild på det du tycker beskriver din stil. Lägg upp bilden på Instagram, tagga med #photowall10years. Den 30 november presenterar vi vinnaren på @photowall_sweden. Glöm inte att du måste ha en öppen profil för att delta. Kanske är det just du som får fylla ditt hem med en massa personlighet i precis den stil du tycker om. Lycka till!

*Max 15 kvadratmeter