Tapetsera om i garderoben

3 februari, 2016

Andrea-Brodin-Photowall-blog

Modeveckan i Stockholm är i full gång. Då plaggen har full fokus denna vecka vill vi passa på att tipsa hur du med hjälp av tapet kan göra din garderob riktigt härlig. Tillsammans med bloggaren och designern Andrea Brodin har vi tapetserat en garderobsvägg med vårt kommande motiv Gap Year från designduon Nothing Can Go Wrng. Ett enkelt sätt att skapa en lyxig walk-in-closet-känsla i din garderob.

Medan Andrea jonglerade både kuddar och tapeter passade vi också på att ställa några snabba frågor om hennes inredningsstil och favorittapeter.

Namn: Andrea Brodin
Ålder: 39 år
Familj: Diana 8 år och Ivar 6 år
Yrke: Bloggare, inredare, författare och designer. Driver bloggen Mellan damm och glam på Metro Mode

Var hittar du din inspiration?
Egentligen överallt! Jag reser supermycket och spanar alltid efter nya och coola lösningar som jag sen använder till kommande styling-jobb eller i hemmet.

Vilket är ditt bästa inredningstips?
Tänk på belysningen, den är så viktig och kan ändra känslan i varje rum. Samt våga lita på din smak, gå på magkänsla – du kommer inte att ångra dig.

Vilken är din favoritinredningspryl?
Kudde och pläd – lyfter vilket vardagsrum som helst! Ett rum kan kännas kalt och steril, addera några kuddar och voilà – hemtrevlig och mysigt. Fungerar alla gånger.

Vad har du för inredningsstil?
Jag har älskat 60-tal och Art-deco så länge jag kan minnas. Redan när jag var liten och hälsade på hos farmor och farfar gick jag omkring och tittade på deras fanatiskt fina saker och blev helt förälskad. Nu, äntligen har stilen hunnit ikapp och blivit trendig.

Vilken är din favorittapet från vårt sortiment?
At the Poolside från Noll Images – det var kärlek från första ögonkastet.

Till sist – Var kommer dina hantverkarfärdigheter från?
Jag har snappat upp allt under de över 40 byggprogram jag varit med i. Nu kan jag inte skylla på något när ett kök ska monteras eller ett rum ska målas.

Bilden är stylad av Andrea Brodin

Bord och byrå -Royaldesign.se
Matta – Jotex
Puff – Eilersen
Pläd – Klippan Yllefabrik
Krokar – THG