Designtrender 2016 – färger och former

26 januari, 2016

NUAgency-MySecretGarden-Photowall-blog

Äntligen på väg mot sommar och nya trender. Efter en höst där mörka och dova färger fått stå i centrum svärmar vi för ljusare toner och vårens stora trendfärger är rosa och blå som gärna matchas med accentfärgen vit. Vi fortsätter att hämta inspiration från naturen när vi inreder och växter som klättrar uppåt väggarna känns helt rätt, som i vår tapet Geranium – designad av Byracka.

Byracka-Geranium-White-Photowall-blog

Blommiga tapeter kommer vi se mycket av i år, så även geografiska. Vi kan inte få nog av hexagoner, polygoner, cirklar och prickar. Scandinavian Surface tapet Hexagon Pink är ett självklart val för den trendkänsliga.

ScandinavianSurface-Hexagon-Pink-Photowall-blog

Som alltid när det kommer till inredning är den personliga prägeln viktigare än alla trender för att trivas i ett hem. Så en personlig tapet från ett av våra över 3000 motiv eller en egen bild känns alltid rätt.