Photowalls julkalender – en fin present bakom varje lucka

25 november, 2015

Photowalls julkalender
December står äntligen för dörren. Mitt i den mörkaste av tider fyller vi våra hem med ljus, pysslar så det står härliga till och ägnar extra tid åt våra nära och kära. Här på tapetfabriken vill vi gärna ägna lite extra omtanke åt våra kunder, och har därför pysslat ihop en julkalender – av tapet såklart. Men mer än att vara ett strålande DIY-tips som gör varje barn lyriskt, så gömmer det sig även ett fantastiskt erbjudande bakom varje lucka.

Varje dag fram till dopparedan kommer vi välja ut ett motiv från våra julklappstips som du under den aktuella dagen kan köpa med 50 % rabatt. Första veckan är det erbjudanden som passar fint i en hall, sedan vandrar vi vidare till köket, spenderar en vecka i barnrummet och slutligen flanerar vi bland sovrumstapeter.

Varje dags erbjudande presenteras här på vår blogg, så kika in för att inte missa just din favorit.

Önskar er en härlig december med massa snö och julstämning!