Marmor, betong och kakel – strukturer på tapeten

6 november, 2015

White_Marble_Photowall

Tapet kan vara så otroligt mycket mer än mönstrade väggar. Om man, som vi på Photowall, väljer att se tapet mer som ett material för förändring, så är möjligheterna enorma att få precis den känsla som du eftersträvar i ditt hem.

Den senaste tiden har strukturtrenden fullkomligt exploderat. Marmor, betong, trä och helkaklade väggar syns i var och vartannat inredningsmagasin. Hemmen ska kännas rustika och jordnära – men också personliga och återspegla den som bor där. Är du inte välsignad med en träpanel att få fram, eller vill du skapa en betongvägg med enklare medel så finns det alternativ. På Photowall har vi strukturtapeter i alla dess former – det har aldrig varit lättare att skapa förändring.

ScandinavianSurface_LostDiamonds-BlueGreen
Lost Diamond – Bluegreen från Scandinavian Surface senaste kollektion Nordic Moods går underbart ihop med detaljer i guld och vita golv.

 

WhiteCeramicTiles_Photowall
Har man varken tid eller lust att lägga pengar på att kakla en hel vägg är White Ceramic Tiles ett väldigt bra alternativ. Så verklighetstroget och fint. Det har aldrig varit enklare att få köket att likna en fransk bistro.

 

CrackleTextures_Photowall_webb
Eftersträvar man en rustik känsla är Crackle Texture helt underbar. Färgerna och strukturen hänför oss fullständigt.

 

WhitePaintedWood_Photowall
Trä, trä, trä. Trätrenden har aldrig varit större än nu och blickar vi framåt i trendrapporterna så har trenden en spikrak kurva uppåt. I vårt sortiment hittar du trätapeter i alla olika varianter. På bilden ovan ser du White Painted Wood.

Till alla våra strukturtapeter

Till populära tapetmotiv