Naturen i fokus i tapetkollektion av Scandinavian Surface

13 oktober, 2015

Scandinavian_Winter_wilderness_Photowall_blogg

Photowall presenterar stolt Nordic Moods – en kollektion designad av norska Scandinavian Surface. Den flerfaldigt prisbelönta designgruppen har gjort sig kända för sin sobra, eleganta stil med vackra siluetter från den skandinaviska naturen. Något som åter påträffas i senaste samarbetet med Photowall.

Murriga strukturväggar, vackra träd och geometrisk elegans. Scandinavian Surface fascination av naturen syns tydligt i kollektionen Nordic Moods.

­–Nordisk natur är alltid en underliggande inspiration i vår design. Vi fascineras av färgerna, formerna och strukturen. I kombination med influenser från konst, arkitektur och geometri vill vi i vår designprocess skapa en speciell upplevelse och känsla med tapeten, säger Ann-Tove Engenes.

 Tapeterna i Nordic Moods spänner mellan surrealism och naturtrogna motiv. Färgskalan är bred – från ljus elegans till murriga, mörka toner hämtade från naturens egen färgpalett. Uttryck som vävning, mosaik, foto och textilier mixas med strukturer av betong, trä och metall och skapar tillsammans den magiska känsla som den Bergen-baserade designerkvartetten gjort sig kända för.

Nordic Moods finns exklusivt hos Photowall och beställs som måttanpassad tapet för 415 kronor per kvadratmeter. Interiörbilderna är stylade och fotograferade av Sofia Jansson/Mokkasin.

Scandinavian_Lost_Landscape_Dark_Photowall_blogg

Scandinavian_Panorama_grey_blogg