Inred med färgklickar

10 augusti, 2015

Det finns något väldigt vackert med att blanda gammalt och nytt – återvunnen rustik inredning  kompletteras perfekt med djärva färgnyanser med tydliga kontraster. Har man ett hem i sobra, naturliga färger piggar färgklickar upp något oerhört.

I följande inlägg tar vi en titt på hur man kan använda sig av gult i olkia nyanser som färgklickar i hemmet.

Underbara badrum

Badrummet är kanske det rum som alltid är svårast att få till. Det ska vara praktiskt och funktionellt och oftast lämnas inte så mycket till övers för inredningstänk. Oftast ser vi neutrala badrum med färger i ljusa nyanser. Är man trött på detta och vill poppa till det är det perfekt att anamma trenden och jobba med färgklickar. Handdukar och mattor är enkla att byta ut för ett gladare badrum. Stora mönster kan ofta ge illusionen av att ett utrymme känns större – prova vår tapet Pineapple  och matcha med gula färgklickar.

Pineapple_Rina Donnersmarck_Photowall_blogg
Älskade vardagsrum

Unik karaktär och charmiga inslag är viktiga element om man är ute efter en rustik trend. Tricket för att få till denna trend är just att skapa en balans av olika saker som är snygga i sin ensamhet men även tillsammans om man ser till en större bild. Ett tips att tänka på om du t.ex vill inreda ditt vardagsrum efter denna trend är att mixa olika material och rekvisita som man kanske till en början inte tycker passar ihop, men som tillsammans skapar ett strukturerat kaos. Detta kan du enkelt få till genom en maffig fondvägg tillsammans med rustik rekvisita. Vår tapet Old brick wall ser fantastisk ut tillsammans med återvunna trämöbler och och dekorationer av mässing.

0064696.jpg

Fantastiska kök

Köket är en plats där vi ofta tillbringar mycket tid och även bjuder in till middagar, så här kan det alltid vara värt att anstränga sig lite extra för att skapa en extra trivsam plats. Vackra tapeter med vågade mönster skapar alltid en wow-effekt och är perfekta för att ge köket ett snabbt lyft. Prova att mixa vår tapet Zickzack Yellow med vitt kakel och köksmöbler i trä.

Sne design sikksakk yellow