​Tapetkollektion med graffitimotiv

25 maj, 2015

Dotse_Graffiti_Photowall_blogg

Photowall lanserar en tapetkollektion med graffitimotiv från några av Sveriges främsta street art konstnärer. Kollektionen är ett samarbete med det Stockholmsbaserade konstgalleriet Wallery.

När Photowall och Wallery sammanstrålar i en gemensam tapetkollektion står konstnärerna Gouge, Skil, Huge, RCW och Dotse bakom motiven. Traditionell graff blandas med grafisk street art, urbana porträtt och fotorealistisk graffiti. Arbetet har skett på väggar i Photowalls tapetfabrik under våren – för att slutligen hamna i tryckpressarna. På bilden ett motiv av Dotse.

Kollektionen finns exklusivt hos Photowall och består av fem motiv. Alla motiv går att beställa som måttanpassad fototapet för 347 kronor per kvadratmeter. För att se hur arbetet gått till – kolla in vår film från projektet.