Photowall ❤ Vintagefabriken – en kärlekshistoria

20 maj, 2015

Photowall_Vintagefabriken_2444
Kreativt, hållbart och miljövänligt – med en stor dos kärlek. Photowall och vintagebutiken Vintagefabriken slår sina kreativa sinnen ihop och mixar tapeter och vintage i en salig bröllopsyra.

Träden står i blom, vinterjackorna är nedpackade och vi börjar få fräknar på våra näsor. Äntligen är det dags för alla härliga sommarbröllop. Med hjälp av tapeter i dova pastelltoner skapar vi ballonger till vår Photo Booth, rosetter till besticken, vackra placeringstavlor och tabletter. När det kommer till att pyssla med tapet är möjligheterna oändliga. Tillsammans med vintagebutiken och eventkonceptet Vintagefabrikens vackra dukning blir bröllopet både personligt och lekfullt.

Photowall_Vintagefabriken_2524
Servera fördrinken på vackra gamla brickor med tapetunderlägg.

Photowall_Vintagefabriken_2486_1
Dova pasteller och naturliga material skapar en modern och jordnära känsla. Vi har valt ut sex tapeter som samspelar väl och som kan gå som en röd tråd genom hela bröllopet. I allt från inbjudningar – till menyer och placeringskort – till karamellstrutar.

Photowall_Vintagefabriken_2202
Varför inte rigga upp en Photo Booth på en lämplig plats där era gäster kan fotograferas? Det brukar alltid vara uppskattat, och väldigt roligt att ha i bröllopsalbumet. Här har vi pimpat vår Photo Booth med ballonger av tapeter, det blir en perfekt och väldigt enkel fond.

Photowall_Vintagefabriken_2181
Vintagebrudklänningar, håraccessoarer, porslin och mycket mer hittar ni i Vintagefabrikens webbshop.

Photowall_Vintagefabriken_2433
Små presenter till dina gäster är alltid en trevlig gest. Och hur fint är det inte med små kuvert med frön i för att så sin egen kärleksblomma?

Photowall_Vintagefabriken_2167_FIXAD

Photowall_Vintagefabriken_2443
Tabletter, rosetter runt besticken och namnskyltar – allt i tapet. Tillsammans med Vintagefabrikens dukning blir det en ljuvlig kombination.

Photowall_Vintagefabriken_2095
Heliumballonger med hjärtgirlander i tapet gör bilderna på brudparet extra söta, och är dessutom en fin dekoration i lokalen.

Photowall_Vintagefabriken_2077

Photowall_Vintagefabriken_2388

Photowall_Vintagefabriken_2325
Lycka till med bröllopsfixandet.

All kärlek till er från Photowall och Vintagefabriken

Tapeter på bilderna:

Confetti – By May
Wild in my garden –Peppercookies
A warm summer’s day – Plingsulli
Changing waves – Sne design
Spring pines – Peppercookies
Birdelicious – Lost birds design

Vintageklänningar och porslin: Vintagefabriken

Brudbukett: Skillad florals

Tack till Kristinehovs Malmgård för att vi fick låna era vackra lokaler!