Ny tapetkollektion – Vintage Cities

20 november, 2013

new-york-city-sixth-avenue-photowall-blog

Idag lanserar vi en helt ny tapetkollektion: Vintage Cities. Motiven skildrar välbesökta och omtyckta storstäder så som Rio de Janeiro, New York, Rom och Paris – alla med en vintageinspirerad känsla. 

Det finurliga med den här kollektionen är helt klart möjligheten att uppleva storstadspulsen från sitt eget hem. Eiffeltornets siluett i solnedgången, flygfoto över New Yorks skyskrapor och dubbeldäckarens färd längs med Londons gator. Härliga motiv att trivas med och inspireras av.

vintage-new-york-city-photowall-blog

Kollektionen består av 10 motiv som går att måttbeställa både som fototapet och canvastavla. Fototapeterna kostar 295 SEK per kvadratmeter och canvastavlorna kostar från 200 SEK.

rio-de-janeiro-sugar-loaf-mountain-photowall-blog