The Beatles på tapeten

23 oktober, 2013

Vi utökar vårt sortiment med en Beatles-kollektion som rymmer både klassiska foton och grafiska motiv. Bland annat finns de välkända skivomslagsbilderna till Abbey roadRevolver och Yellow Submarine att beställa som måttanpassad fototapet.

The Beatles – gruppen från Liverpool som sålt mer än två miljarder skivor – är nu föremål för vår senaste kollektion. Gruppmedlemmarna: John LennonPaul McCartneyGeorge Harrison och Ringo Starr har blivit något av vår tids ikoner och har inte bara gjort fantastisk musik utan också figurerat på många oförglömliga bilder.

the-beatles-revolver-photowall

Kollektionen blandar nytt och gammalt och dess stilmässiga bredd gör att motiven passar fint i det moderna hemmet likväl som i retrohemmet. Eller, varför inte som inspiration i replokalen?

the-beatles-sidewalk-photowall-

Vår Beatles-kollektion består av 29 motiv och kostar 345 kronor per kvadratmeter. Flera av motiven går också att beställa som måttanpassad canvastavla med priser från 234 kronor per kvadratmeter.

the-beatles-abbey-road-photowall

Se hela kollektionen.