Snygga tapeter i höstens tecken

14 oktober, 2013

Från blomstrande ängar, ljumma sommarkvällar och bara ben – till fallna löv, kyliga vindar och avtagande timmar av dagsljus. Att hösten är på intåg går inte att ta miste på. Med en snygg tapet från Photowall hoppas vi kunna bidra till ett ökat välbefinnande hemma hos dig, då antalet spenderade timmar i hemmet ofta ökar såhär års.

Nedan har vi plockat ut fem av våra snygga tapeter som vi tror och hoppas ska ge dig en intagande höstkänsla. Bland skaparna av verken hittar du bland annat Cecilia Carlstedt och Albert Sjöstam. Självklart lämpar sig de utvalda tapetmotiven året om. Ta dig en titt och känn in motiven. Vilket skulle du välja att klä dina väggar med?

Michael Mullan-woodland trees
Michael Mullan’s motiv Woodland trees

Fine little day-fir forest
Fine little day’s motiv Fir forest

Anna Ekre-lovers
Anna Ekre’s motiv Lovers

Albert Sjöstam-totem
Albert Sjöstam’s motiv Totem

Cecilia Carlstedt-a forest
Cecilia Carlstedt’s motiv A forest