Photowalls favoriter – Emma

16 september, 2013

Vår intervjuserie fortsätter och denna gång har turen fallit på Emma – som kommer praktisera hos Photowall under hösten. Blommor är enligt henne en betydelsefull inredningsdetalj, som livar upp hemmet. Till favoriterna i sortimentet hör Albert Koetsier kollektion Beyond light.   

 

Photowall-beyond light-emma

 

Vem är du?

– Emma Linnéa Fredriksson heter jag, är 25 år, och studerar webbkommunikation med viss inriktning mot sociala medier vid Medieinstitutet i Stockholm. Under utbildningen har vi totalt tjugosex veckor praktik, indelat i tre perioder, varav tio veckor har jag valt att göra här på Photowall. 

 

Kan du berätta lite mer om vad du kommer syssla med under din praktik på Photowall?

Jag kommer framför allt jobba med PR och sociala medier. Det kommer även bli lite redaktionellt innehåll och SEO. En jätterolig mix av arbetsuppgifter tycker jag.

 

Vad har du för inredningsstil hemma hos dig?

– Jag skulle nog säga att jag mixar flera olika stilar, gammalt och nytt och olika material. Jag inreder med saker som jag tycker är fina och som jag vill ha i mitt hem. Det är just det som gör inredning så himla kul, personligt och kreativt.   

 

Vilket är ditt favoritmotiv hos Photowall?

– Jag gillar kollektionen Beyond light av Albert Koetsier. Den ger ett harmoniskt, mjukt och rogivande intryck. Dessutom är kollektionen väldigt vacker. 

 

Vilket är ditt bästa inredningstips?

– Blommor i alla tänkbara färger och former! Blommor lyser upp ett hem och gör det mer levande.

 

Har du någon favoritinredningspryl i ditt hem?

– Oj vad svårt, har flera favoriter. Det får nog bli min prydnadskudde från Mairo med havstulpansmotivet. Den klär min vardagsrumssoffa perfekt.