Ny tapetkollektion: Playlists by Agent Bauer

11 september, 2013

Dynamisk och bombastisk, skör och eterisk – Photowalls exklusiva samarbete med Agent Bauers illustratörer rymmer allt från grafiskt abstrakta mönster och handmålade ekskogar till blommotiv i akvarell. Nytänkande design ackompanjerad av musik.

Idag lanserar vi en unik tapetkollektion: Playlists by Agent Bauer som består av fem fantastiska motiv. Vi har låtit fem av Sveriges bästa illustratörer designa var sitt motiv och samtidigt adderat ytterligare en komponent – musik. Illustratörerna har fått tolka sin favoritlåt med sitt eget formspråk. Testa att lyssna på musiken som illustratörerna tolkat – motivet får en helt ny dimension då. Du hittar spellistan på Spotify, motivets namn är detsamma som låttiteln. Alla motiv går att få både som måttanpassad tapet och canvastavla.

De fem illustratörerna: Martin Bergström, Maja Sten, Cecilia Carlstedt, Clara Aldén och Graham Samuels berättar mer om deras låtval här.

agent-bauer-photowall-maja-sten
Maja Sten

photowall-agentbauer-martin-bergstromMartin Bergström

agent-bauer-photowall-cecilia-carlstedt
Cecilia Carlstedt

agentbauer-photowall-graham-samuels
Graham Samuels

agentbauer-photowall-claraalden
Clara Aldén

Interiörbilderna är stylade av Martin Bergström (som också formgett ett av motiven) och fotograferade av Anders Lindén. Kika in bakom kulisserna på fotograferingen genom att kika på bilderna nedan:

conny-agentbauer
Martins underbara hund Conny övervakar fotograferingen.

agentbauer-photowall-photosession

agentbauer-photowall-photo-shoot

Kika på hela kollektionen.