Graffitikonst av Jon Kastell

27 augusti, 2013

Jag bara måste visa den här canvastavlan designad av den svenske konstnären Jon Kastell. Vi satte upp den i vårt showroom inför vår julpressvisning – och vilket resultat. Tavlan stod verkligen ut och gjorde sig perfekt till vita väggar.

jon-kastell-photowall

Jon Kastell började sin karriär som graffitikonstnär i början av 80-talet. Med tiden utvecklade han sin egen abstrakta konst och började måla på duk. Idag arbetar han med att blanda den abstrakta och figurativa konsten – ett viktigt kännetecknen för hans unika stil.

jon-kastell-photowall-2

Vi hade också tapetserat en fondvägg med tapeten Totem av Albert Sjöstam och Jons canvastavla matchade perfekt.

jon-kastell-photowall-3

Vi har 17 olika spännande motiv av Jon Kastell, alla går att beställa både som fototapet och canvastavla. Kika på hela kollektionen i vår shop.