Bildregn från Formex 2013

15 augusti, 2013

Idag besökte vi Formex för att kika på höstens trender. Det var ovanligt mycket mönster – blommigt, batik, folklore, orientaliskt – och mycket färg. Härligt! Säkra kort inför hösten verkar vara blått, orange och ”greige”. Gärna i en salig blandning, i höst finns det nämligen inga rätt eller fel när det kommer till inredning.

formex2013
Fin inredning hos Nicholas Vahé på översta bilden, härliga glaslampor från Ebb & Flow, vackra mönster från Chhatwal Jonsson och roliga lampor från ByMars med ”hatt-form”.

formex-13
Pasteller och koppardetaljer hos Bloomingville och inspirerande anslagstavla från Hübsch.

formex-2013
Kuddar med mönster i blått, orange och ”greige” hos Linum och vacker kalligrafi hos Ylva Skarp. (Kolla in julkorten och julklapparna på bordet – lite tidigt kanske men oj så fina!)

formex2013-miniempireHos Mini-Empire hittade vi fina mönster som vi kände igen! Du hittar de flesta motiven hos oss som tapeter. Superfin monter som vanligt. Littlephant imponerade också med vackra kvalitetstyger och fina mönster. Sammanfattningsvis var det en bra mässdag med mycket inspiration. Perfekt inför den stundande höstsäsongen.