Ny tapetkollektion av Albert Sjöstam

14 augusti, 2013

Kraftfulla totems, strama vattenfall och grafiska fyrverkerier i svartvitt – vårt unika samarbete med Albert Sjöstam har resulterat i en varierande och fängslande kollektion. En kollektion som inleder höstsäsongen på bästa sätt.

Idag lanserar vi en spännande, etnoinspirerad kollektion designad av den svenske illustratören och grafiske designern Albert Sjöstam. Kollektionen består av sex starka motiv med vitt skilda utryck. Flera av motiven går också att beställa som canvastavla. Kollektionens motiv gör sig otroligt fint som fondväggar och de stilrena motiven passar fint till såväl designklassiker som till antika möbler.

albert-sjöstam

Motivet ovan, Totemär vår personliga favorit. Bilden är stylad av duktiga Camilla Krishnaswamy och fotad av Henrik Bonnevier.

totem-foto-camilla

totem-shoot-photowallKika på hela kollektionen.