Tapet nummer fyra – Fir Forest av Cecilia Pettersson

11 juli, 2013

curated-by-fine-little-day-photowall-cecilia-pettersson-fir-forest

curated-by-fine-little-day-photowall-cecilia-pettersson-fir-forest

Torsdag är här, och tapet nummer fyra i kollektionen Curated by Fine Little Day är uppe!

3

curated-by-fine-little-day-photowall-cecilia-pettersson-fir-forest

Den här underbara tapeten/fonden heter – Fir forest och är gjord av en av de skickligaste illustratörer jag känner, en mästare på linjer och mönster; Cecilia Petterson. Fir forest är från början ett motiv från en barnbok som jag och Cecilia arbetade med tillsammans förra året, finns även som poster i Fine Little Day shop och Cecilia lät vika tjusiga pappersstjärnor av den när hon ställde ut på Stockholm Furniture Fair på Möbelmässan 2012. Ny är den som tapet/fond här hos Photowall. Ett motiv som funkar extra bra som fond. Den ser nästan ut som en väggmålning med skogsdoft, som man lixom vill kliva in i. Hela familjen gillar.

curated-by-fine-little-day-photowall-cecilia-pettersson-fir-forest

Cecilia Petterson arbetar förutom som formgivare även som lärare i design och mönsterformgivning. En dag ska jag gå hennes kurs! Cecilia är utbildad på HDK, Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg och har en Master i Design.

Av Elisabet Dunker
Fine Little Day