Äntligen bröllopstider

29 maj, 2013

Nu har bröllopssäsongen kickat igång på allvar och det finns så mycket inspirerande bilder att kika på. I år är det romantiska, vintagedoftande bröllop som är i ropet. Tänk handplockade ängsblommor i tomglasflaskor som slår i grönt, rustika trämöbler, blandat blommigt porslin och massor av ljusslingor och girlanger.

Säkra kort på bröllops DIY-fronten är att göra egna pom-poms, vackra girlanger av tapet och så älskar jag den lilla pimpade resväskan som du kan se på bilderna nedan. Antingen har man den på presentbordet för eventuella presentkuvert eller så fyller man den med gamla vykort och ber gästerna att skriva några rader istället för att använda sig av den traditionella gästboken.

bröllops-inspiration
Bilder från Pinterest

Jag tycker att ni ska kika in på vår Pinterest där vi gjort en hel board, full av bröllopsinspiration. Sista bröllopstipset får bli våra självhäftande tapeter. Alla våra tapetmotiv går nämligen att välja som självhäftande, det gäller även om man skickar in egna motiv. Våra självhäftande tapeter lämnar inga spår efter sig – perfekt för att pimpa festlokalen med andra ord.