Ny kollektion – Beyond Light

17 april, 2013

 

Idag lanserar vi en riktigt spännande kollektion: Beyond Light – röntgenfotografisk konst av Albert Koetsier. Kollektionen består av 19 motiv och går att få som både måttanpassad fototapet och canvastavla.

Motiven känns helt rätt just nu, både färgmässigt och formmässigt. Då tänker jag främst på de skira pastellfärgerna och på den och transparanta känslan. Jag tror på använda vitt som bas, möbler i grått och addera detaljer i ljusa träslag. Med andra ord passar den nordiska stilen perfekt till den här kollektionen.

beyond-light-iceland-poppy-photowall

Beyond Light – Iceland Poppy – krispigt florstunna vallmoblad i aprikos pastell.

beyond-light-eucalyptus-photowall
Beyond Light – Eucalyptus – genomskinliga, svävande och härligt gröna blad.

beyond-light-ginko-biloba-photowall

Beyond Light – Ginko Biloba. I en underbar grön nyans.