Spruce hemma hos Tonje Kyte

9 april, 2013

I senaste numret av Trendensers iPad-magasin besöker Frida Ramstedt norska Tonje Kyte som driver bloggen Forever Love. Hon har vår fina tapet Spruce i hallen och jag måste säga att det ser riktigt bra ut. Det vita golvet, den bruna mattan och så Spruce i svartvita varianten som fondvägg – fullträff.

Spruce har för övrigt synts en hel del på sistone, för ett tag sedan skrev vi om Brittiska bloggaren Bright Bazaar som förnyade sitt vardagsrum med Spruce och även finska inredaren Susanna Vinto har Spruce hemma hos sig.

Designern bakom Spruce – Fine little days Elisabeth Dunker – är faktiskt på gång med en helt ny kollektion där hon samlat fyra formgivare som designat var sitt motiv. Så håll utkik på Photowall, snart är det dags.

tonje-kyte-photowall