Photowalls favoriter – Ida

27 februari, 2013

För att du ska lära känna människorna på Photowall lite bättre kommer det med jämna mellanrum dyka upp korta intervjuer här på bloggen. Först ut är Photowalls marknadsförare Ida som låter varma färger och 60-tals teak dominera hemma hos sig. Till favoritdesignerna i sortimentet hör Julia Pott och Michael Mullan.

 

photowall-favoriter-ida

 

Ida, kan du berätta lite mer om vad du sysslar med på Photowall?

– Jag började på Photowall för drygt fyra år sedan och under dessa år har jag hunnit med att jobba lite i tryckeriet, en del med bildhantering och mycket med kundservice. Nu är det marknadsföring jag i huvudsak ägnar mig åt och trivs mycket bra med det, dock är jag väldigt glad att jag har fått prova på flera avdelningar och arbetsuppgifter här på Photowall.

 

Vad har du för inredningsstil hemma hos dig?

– Min inredningsstil är ganska funktionell och jag köper väldigt sällan något jag inte har användning för. Jag och min sambo bor i en lägenhet på 34 kvadrat och det innebär ju en del begränsningar såklart. Hemma hos oss är det teak och dämpade men varma färger som dominerar.

 

Vilket är ditt favoritmotiv hos Photowall?

– Jag gillar allt av Julia Pott och så är jag väldigt förtjust i den här björnen av Michael Mullan. Jag är också sugen på att sätta upp något av de olika motiven med fåglar från Lost Bird Design i sovalkoven hemma.

 

Vilket är ditt bästa inredningstips?

– Planera din inredning efter hur ljuset faller in, mörka möbler slukar mycket ljus i en lägenhet där dagsljuset inte letar sig in så ofta.


Har du någon favoritinredningspryl i ditt hem?

– Jag kom över ett litet svartmålat sidobord i trä med fina detaljer, troligtvis 30-tal, som gör sig väldigt bra som soffbord i vår lilla lya.