Piffa barnrummet!

19 november, 2012

Sen jag sist skrev om Photowalls barntapeter så har det hänt en hel del hos oss – nya designers och fotografer har skapat en rad nya motiv som jag bara måste få visa er.

Mina absoluta favoriter är illustratören Pernilla Anderssons tapet ABC Wall som på ett lekfullt sätt bjuder på både funktion och design. Mönstret finns så klart med både svenskt och engelskt alfabet. Polar Bear, ett nytt ursnyggt kollagemotiv från Anna Backlund som jag tycker passar lika bra i barnrummet och som en fondvägg i sov- eller vardagsrummet och sist men inte minst, Sea Sneak Peek från Lost Bird Design, ett av våra senaste samarbeten som hämtar sin inspiration från animerade film och japanska kawaii-kultur.

abcwallswe
ABC Wall av Anna Pernilla (finns även med engelskt alfabet)

polar-bear fototapet
Polar Bear av Anna Backlund

sea-sneak-peek fototapet
Sea Sneak Peak från Lost Bird Design

Och när jag ändå höll på att söka efter fina barnprylar på nätet så pysslade jag ihop ett tipsigt kollage med fina saker som jag tror att alla barn skulle älska. Kanske hittar ni något som blir en bra julklapp.


Länkar hittar du här.

En annan prima julklapp är barnkläder – Den moderna nätbuktiken Oii har barnkläder som vi verkligen gillar och därför erbjuder dem alla Photowalls vänner 10% rabatt fram till 2012-11-25. Skriv in koden photowall25novoii när du är i kassan.