Oktobertema: Tillbaka till naturen

4 oktober, 2012

Jag har skrivit om Photowalls stora utbud av tapeter inspirerade av naturen. Men trenden växer sig allt starkare så därför tänkte jag visa på ännu fler exempel och lite inredningsinspiration så ni får se hur snyggt man kan matcha tapeterna med möbler och detaljer. Den här gången blandar jag naturmaterial med illustrerade designtapeter från Fine Little Day och Petra Arnesson. Klicka på bilderna för att komma till webshoppen.

Wooden Plank Withewashed Photowall
Ljusa och fräscha
Wooden plan Whitewashed (finns i flera olika färgkombinationer)

High Grass Sepia Photowall
Sobra High Grass Sepia

Aspen Forest Photowall
Populära Aspen Forest

Logs Photowall
Tuffa Logs

Spruce Brown Photowall
Spruce Brown från Fine Little Day

Birds Pattern Photowall<

Birds Pattern av Petra Arnesson