Augustitema: Retrospektiv

22 augusti, 2012

Ni har säkert sett att Photowall har en mängd färggranna tapetmönster som blickar tillbaka i tiden mot 1970 – och 1950-tal. Jag har valt ut mina favoriter bland våra fina designtapeter och bjuder som vanligt på lite inspiration med designklassiker från decennierna.

retrospecta photowall
Retrospecta av Anna Pernilla

vintage leaf red photowall
Vintage Leaf Red från deCign

tiny tree triangle photowall
Tiny Tree Triangle från Studio Rita

blooming poppy photowall
Blooming Poppy från Studio Lilesadi


M
önstret Persons kryddskåp som vaxduk, bordsklockan Watermelon av George Nelson, textilmönstret Unikko från Marimekko, bordslampan Flowerpot av Verner Panton, Margretheskålar, diskställ från Coctail, textilmönstret Napakettu från Marimekko, servisen Mon amie, förklädde i mönstret Picknick från Almedahls