Brokiga filurer – på tapeten

16 april, 2012

Stina Wirsén, erkänd illustratör extraordinär har nu skapat tapeter för  Photowall utifrån barnböckerna om de brokiga. De brokiga är ett gäng modiga, tuffa och rara (utan att vara för sockersöta) filurer som lever i en egen värld av fantasi, kunskap och lek.

Alla små brokiga har starka, personliga karaktärer som barnen gärna vill identifiera sig med. Idag finns fyra böcker i handeln och den femte är på väg. I kollektionen för Photowall hittar du bilder från samtliga böcker. Här kommer några av de allra finaste:

Brokig Harlequin Brokiga Rutor fototapet

Fototapeten Brokig Harlequin Brokiga Rutor

tolv brandegullegula kan nästan hjula fototapet
Min absoluta favorit – Tolv Brandegullegula kan nästan hjula

Brokigt Bus fototapet

Påhittiga fototapeten Brokigt bus

square ruta fototapet

Den sötaste av alla (tycker jag) – Square Ruta

Brokiga designas av Anna Hörling, designer med lång erfarenhet av produktformgivning. Anna och Stina är systrar. De samarbetar tätt under hela processen, från idé till färdig produkt. Om du klickar på bilderna kommer du till vår webshop där du kan se interiörsbilder med mera.