Upptäcktsresa med NU Agency

3 april, 2012

Två av mina favoriter hos illustratöragenturen NU Agency har nu skapat två helt nya  tapetmönster för Photowall.

Rina Donnersmarcks fototapet Jungle, målar upp en exotisk palmskog i blå och gröna havstoner som jag skulle använda som fondvägg i till exempel vardagsrummet eller hallen.
jungle fototapet
Rina har ett unikt sinne för visuella överraskningar, något man tydligt såg i Bird Forest, som var hennes första tapet för Photowall. Jungle är med andra ord ett motiv man vill betrakta länge. Det rymmer både enkelhet och detaljrikedom på en och samma gång.

Wonderful world fototapet karin rönmark

Det prunkade kartmotivet Wonderful World skapat av Karin Rönnmark är lekfullt och lyser i sin färgprakt som en sol. Jag känner på mig att Rönmark har skapat en riktig klassiker här. Wonderful World är en värdsatlas som består av ett otal påhittiga och lärorika småillustrationer. En bild säger mer än tusen ord. Klicka på bilderna för att titta på närbilder och fler interiörsbilder.