Nyheter från Fine Little Day

18 oktober, 2011

Missa inte det för hösten nya tapetmotivet Spruce från Fine Little Day. Det typiskt nordiska motivet som utgår från en granskottsform finns i sex olika minimalistiska färgkombinationer. Som vanligt karaktäriseras Elisabeth Dunkers mönstervärld av en stilren naivistisk och lekfull ton som känns tidlös och lätt att anpassa till olika inredningssmaker. Kika gärna in i vårt Showroom där du kan se hur tapeterna passar in i olika rumsmiljöer.

Spruce Green tapet   Spruce Gray tapet

Bloggaren och kreatören Elisabeth Dunkers fototapeter (Fine Little Day) för Photowall seglar vidare som en favorit bland inredningsbloggare runt om i världen. Nu är det bloggen Ohdeedoh som har uppmärksammat tapeten Ohoy som ett självklart val till det stilmedvetna barnrummet.