Nytt samarbete med GO:IKE Design

27 juni, 2011

Photowall har i sommar inlett samarbete med GO:IKE Design. Bakom namnet står de rutinerade illustratörerna Inga-Karin Eriksson och Göran Österlund som träffades då de studerade vid Tumba bruk. Efter långa karriärer med formgivning av sedlar, frimärken och ett antal välkända varumärkesetiketter har GO:IKE Design skapat tapeter för Photowall. Görans Österlunds design utgår från det organiska, t ex en orkidé som han sedan gör till ett abstrakt motiv. Eriksson inspireras av natur och djur. I hennes tapetmotiv för Photowall har hon arbetet med klassiska illustrationer av bland annat gäss, igelkottar, kaniner m fl. GO:IKE Designs kännetecknas av detaljrikedom, hantverksskicklighet och kvalitet.

Göran Österlunds fototapetsmotiv Liquid Lines Blue Green samt Orchid Chaos Black

Inga-Karin Erikssons fototapetsmotiv Hedgehog Gooseframe Lightblue och Seal Pup Gooseframe Green Purple.

I vårt sortiment finner ni drygt 40 olika motiv från GO:IKE. Sök bland både fototapeter och tapeter.