Veckans tema: Körsbärsblommor

26 april, 2011

Veckans tema är körsbärsblommor. Dels för att det inte finns något som ger mig mer vårkänslor än just körsbärsblommor men också för att körsbärsblommor som bekant är en symbol för Japan. Bland min inredningsinspiration finner ni bl a en affisch från välgörenhetsinitiativet ”Designers for Japan”. Körsbärsblommor passar dessutom utmärkt som inredningsdetalj på tapeter. Photowall har ett stort urval tapeter med körsbärsblomsmotiv.

Blooming Cherry Tree fototapet Cherry Tree fototapet

Fototapeterna Blooming Cherry Tree och Cherry Tree.

Cherry Blossom Watercolor fototapet Cherry Bloom fototapet

Fototapeterna Cherry Blossom Watercolor och Cherry Bloom.

Pall Spin av Staffan Holm, affisch av Martin Venezky för Designers of Japan, bord för Muuto av Thörne&Johnsson, ljusstake Hills av Jakob Solgren  från Kosta Boda, tallriker av körsbärdsträ, tekanna av Cecilia Boivie.