Veckans tema: Sagovärldar

21 februari, 2011

Nu är det vecka 8 och trots att snön just för stunden faller ner utanför fönstret så vill jag inte tro att det är långt till våren. Som vanligt försöker jag drömma mig bort och idag är det sagor som hjälper min fantasi att glömma februaritristessen. I vårt sortiment finner ni både fototapeter och upprepande tapeter med motiv inspirerade av sagor och mystik. Här är ett urval:

Secret Garden tapet Bird Paradise tapet

Tapeterna Secret Garden och Bird Paradise.

Wild tapet Japanese Shyness tapet

Tapeterna Wild samt Japanese Shyness.

Wild at Heart fototapet Gustav Klimt - Danae fototapet

Fototapeterna Wild at Heart av Beata Boucht (klicka på bilden för att se större bilder) och Danae av Gustav Klimt.

Ljuskrona – Cobweb från Carl Dern Studio, Owl från Nymphenburg, keramik – Tea Time från Jorine, Fat från Iitala, Louis Ghost från Kartell, hotellrum Maison Moschino och Hedgehog Fish från Nymphenburg.