Inspiration för klädkammare

7 februari, 2011

Det säkerligen många av oss som drömmar om en rymlig och välplanerad klädkammare, inte minst jag. Som ordningsmänniska älskar jag att organisera min väldigt lilla klädkammare, till exempel i färg. Om min var lite större skulle jag slå på stora trumman och inreda den med tapeter och redig förvaring för skor med med mera. I Photowalls sortiment har jag funnit många motivalternativ som skulle göra sig särskilt bra i en klädkammare (eller eng. walk in closet). Antingen tapetserad inuti rummet eller direkt på släta skjutdörrar. Bland våra tapeter har jag fallit handlöst för några motiv från Gordon Conway och National Magazines. Så otroligt fina och framför allt inspirerande!

National Magazines - Selection of pyjamas and nightgowns fototapet National Magazines - Beach Fashions for 1932 fototapet

Fototapeterna National Magazines – Selection of Pyjamas and Nightgowns samt National Magazines – Beach Fashions for 1932.

Conway Gordon, Models in party dresses fototapet

Fototapeterna National Magazines – Evening Scene samt Gordon Conway – Models in Party Dresses.