Nya bildstilar tillgängliga!

19 december, 2010

Nu har vårt utbud av bildstilar för era egna uppladdade bilder expanderat. De fyra nya stilarna är Avatar där personen eller personerna på din bild alltså  förvandlas till avatarer, Obama där bilden görs om i stilen av Obamas välkända valaffisch, Tusch och sista men inte minst Linjer. Bilderna kan göra som till båda canvastavla och fototapet!

Vi tar emot alla sorters filformat. Bildens kvalitet granskas manuellt och vi ger dig personlig service för att garantera bästa resultat. Ett korrektur skickas sedan till dig via e-mail för godkännande, detta utförs kostnadsfritt och utan krav på beställning. Negativ eller pappersfoton kan postas till oss för inscanning utan extra kostnad.

Obama custom Tusch custom

Obama och Tusch. (Klicka på bilderna eller länkarna för att komma vidare till uppladdningssidorna).