Maxalot Gallery

8 september, 2010

Photowall har för en tid sedan inlett ett spännande samarbete med Maxalot Gallery. Maxalot har gjort sig känt för sin moderna digitala design och konst som de sprider genom internationella utställningar på mässor och gallerier. Nu kan även ni få ta del av motiv skapade av välkända designers.

Ett av Maxalots mest kända namn är Motomichi Nakamura som bland annat ligger bakom musikvideon till The Knifes singel We Share our Mothers Health från 2006. Nakamuras stil kan kännas igen på det rena formspråket då han ofta arbetar med geometriska former och ett fåtal olika färgkombinationer (oftast svart, vitt och rött). Motiven inspireras enligt Nakamura själv av de känslor som mardrömmar framkallar.

umibuzo fototapet

Motomichi Nakamuras fototapet Umibuzo

En annan av Maxalot Gallerys kreatörer är eBoy som skapar pixlade futuristiska och färgsprakande fantasivärldar. Inom den digitala designvärlden är eBoy nästintill kultförklarad.

Mxl Inka fototapet

eBoys fototapet Mxl Inka

På vår hemsida finner du totalt 45 nyskapande motiv. Klicka här för att komma direkt till Maxalot Gallerys sida på Photowall.se.