Fantasifull och söt design från Christine Sveen

31 augusti, 2010

Den grafiska designern Christine Sveens tapetmotiv finns nu tillgängliga hos Photowall. Då Christine Sveen letade efter tapeter till en barnkammare hon inredde och inte hittade någon passande bestämde hon sig för att arbeta fram egna. Då hon bloggade om dem insåg hon att det fanns flera som letade efter liknande motiv.

Sveens design är mycket noggrann. Det är viktigt att tapeten har den perfekta nyansen, att den är unik, lekfull och vacker. Och trots att fototapeterna till en början utformades för barnrum så går de säkerligen hem hos oss många vuxna med barnasinnet kvar.

Själv tycker jag särskilt mycket om de tydliga kopplingarna till den japanska Kawaii-designen som precis som Sveens tapeter är fyllda med sockersöta färger och gulliga mönster.

birds up high fototapet

bambi land - pink fototapet

birdforest - green

Klicka på bilderna så kommer du vidare till Photowalls hemsida.

Mer av Christine Sveens design finner du här!