Topplista Natur och Landskap

12 augusti, 2010

Nu ska jag försöka komma igång med mina topplistor. Jag har tänkt mig att göra en i veckan eller åtminstone en varannan vecka. Den här veckan har jag letat efter favoriter i Photowallkategorierna Natur och Landskap.

Det finns ingenstarkare längtan än den till landsbygden eller till semestern överhuvudtaget när man sitter fast i stan om sommaren. Just nu sitter jag i mitt lilla kontor med ickeexisterande luftkonditionering och känner hur hela kroppen längtar efter en resa mot klippor, havet och ängen.

Om man som jag inte har möjligheten att ta några extra semesterdagar så finner du bland Photowalls fototapeter ett stort antal motiv som ger ditt rum en härlig naturkänslor som ett  fönster mot sommaren.

1. Leaf Green från Scandinavian Surface. En vacker tapet för den som vill ha ett mer diskret inslag av grönska. Jag älskar grönt men den här tapeten finns i flera olika färgvarianter.

 leaf green

2. Anemonblad – Blue. Den här tapeten skulle passa utmärkt i en sommarstuga. Klassiskt vacker. Även denns finns i flera färger.

 anemonblad - blue

3. Wooden Pier at Morning. Ett mer typiskt fototapetsmotiv. En lugn och harmonisk gryning vid vattnet.

wooden pier at morning

4. Straw – Shadow.  Ännu en tapet ifrån norska Scandinavian Surface. En av våra mest populära tapeter inom kategorin Natur. Kanske inte direkt skriker sommar men skulle verkligen vara fin på väggarn i en sommarstuga vid en sjö. Finns i flera färgutföranden.

straw - shadow

5. Summer Evening. Stämningsfull och mystisk.

 summer evening

Det här var bara mina val men du hittar ett enormt utbud av just natur – och landskapsmotiv hos oss. Glöm inte att du kan ladda upp och beställa din egna sommarbild som fototapet.