WallPiece från Scandinavien surface

18 juni, 2010

I mitt förra inlägg hade jag översatt delar av en intervju med Scandinavian Surface gjord av Utopia Magazine. Efter att jag hade gjort det tänkte jag att det kunde vara intressant att få höra lite mer specifikt om just WallPiece och bad tjejerna bakom Scandinavian surface att berätta lite mer om dem.  Ann-Tove Engene svarade så här:

WallPiece är inspirerad av skandinavisk natur och ljus. Färgerna är omsorgsfullt utvalda från naturliga färger i det nordiska landskapet. Vår väggdesign är gjord för att passa den mänskliga storleken och för att tillföra luft och fräschör i ett rum. Det är viktigt för oss att designen kan användas ihop med möblemanget, en soffa ska i själva verket se bättre ut när den placeras framför vår väggdesign. Vi vill att människor ska bli förälskade i designen och leva med den under en lång tid och med det som grund är  kompositionen gjord för att ögat ska kunna vandra och för att skapa en rofylld stämning i ett rum. Färgerna passar superbra med naturliga element såsom sten och trä. WallPiece används på hotell, sjukhus, kafeer, konferensrum, affärer, frisörsalonger, restauranger etc och självklart i privata hem. Vi får höra från våra kunder att de bara blir mer och mer förtjusta i den väggdesign de valt för var dag som går… det är den bästa feedbacken vi kan få. Då har vi som designers nått vårt mål.

rhubarb spring green fototapet   hide and seek sunshine fototapet

Nyheterna Rhubarb –  Spring Green och Hide and Seek  – Sunshine. WallPiece distrubueras av Photowall.