Fototapeter med kartmotiv

8 juni, 2010

Photowall har en kateogori fototapeter, enbart tillägnad kartor. Där kan du drömma tillbaka till din skoltid och de otroligt snygga och vackra kartorna som drogs ner under geografilektionerna.

Det vore en underdrift att säga att jag tycker om kartor, atlasar och jordglobar. Jag rent av älskar dem. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men antagligen så är det en magisk kombination av nostalgi och det faktum att kartor är otroligt estetiskt tilltalande.

mannerstal world map

Förra året gjorde inredaren Karin Mannerstål ett inslag i programmet Äntligen Hemma där hon inredde ett ungdomsrum med en fototapet med kartmotiv. Du kan läsa mer om det här. Fototapeten finns i Photowalls sortiment och heter ”Mannerstal World Map” och är en avskalad karta i vitt och blått.

I kategorin Kartor finner du både kartor av de modernare sorten som Mannerståls och mer traditionella, detaljerade kartor som till exempel World Map Detailed som är en av de mest populära motiven.

world map detailed

Photowall har totalt 10 kartmotiv men som du säket redan vet kan du precis som Mannerstål designa din egen genom att ladda upp din bild HÄR!