Mumin-fondtapeter

26 maj, 2010

Nyhet!  Tove Janssons älskade Mumintroll och flera av hans vänner finns nu som motiv för fototapeter och canvastavlor hosPhotowall.

I år är det 65 år sedan Tove Janssons första bok om Mumintrollet gavs ut. Sedan dess har berättelserna om Mumin och de andra invånarna i Mumindalen såsom Muminpappan & Muminmamman, Lilla My, Snorkfröken, Hattifnattarna, Snusmumriken med flera, blivit omåttligt populära bland både unga och gamla. Illustrationerna som skapats av Tove Jansson är lika omtyckta med sina vackra färgsprakande och minnesvärda motiv.

Photowall är därför väldigt glada för att kunna presentera en motivserie hämtad från de välkända böckerna. Motivserien finns att tillhandahålla som både fototapet och canvastavla. De fantasifulla sagomotiven passar in i en mängd olika rumsmiljöer som ni kan se exempel på här nedanför.

Min personliga favorit bland fototapeterna är definitivt  Moomin – Sunny i komplementfärgerna djuplila och gult, ett av mina starkare bildminnen av Mumin från när jag själv var liten och läste böckerna. Men det är bara ett av totalt femton motiv som gör ditt hem lite mer sagolikt.

mumin fondtapet mumin fondtapet mumin fondtapet